2009. november 21., szombat

KÖTELÉK - 13. fejezet



SZERETKEZÉS
Csak 16 éven felülieknek!

- A tiéd akarok lenni. - suttogta Celia.

- Biztos vagy benne? - nézett mélyen a szemeibe Adam, mire a lány bólintott.

A szenvedély újra fellángolt kettejük között, már már tehetetlenek voltak a feltörekvő vágy hevétől. Adam szoros ölelésében Celia könnyűnek, erősnek érezte magát, minden kétely eltűnt szívéből. Nem számított már semmi más, csak hogy érezze, mindazt, amit Adam nyújt, és ő viszonozhassa neki.

Csókjuk egyre szenvedélyesebbé vált, Adam nyelve mohón vette birtokba Celia száját, s közben olyan szorosan ölelte magához a testét, mintha a szerelem és a vágy egy testté olvasztotta volna őket. Celia érezte az öltöny anyagán keresztül is testének megfeszülő izmait, a mozdulataiból áradó nyers férfierőt.

Levegő után kapkodva kissé hátrahajtotta fejét, úgy fürkészte Adam arcvonásait, mielőtt elkapta volna vággyal teli sötét szemének pillantását. Rámosolygott, mire a fiú újból megcsókolta, gyengéden, de a szenvedély szinte robbanásszerűen tört fel bennük. Adam hirtelen a karjaiba kapta, és az ágyhoz vitte, miközben Celia egy pillanatra sem engedte el. Adam úgy magasodott fölé a halvány fényben, mely az ablakon keresztül szűrődött be, akár egy isten. Gyönyörű volt.

Félelem, és izgalom furcsa keveréke járta át, a teste vágyakozott a fiú érintése után, melyet az rögtön észre is vett. Csókokkal borította arcát, nyakát, füleit, miközben kezeivel a melleit simogatta. Mindketten halkan sóhajtoztak, nyögdécseltek. Celia a fiú hátát cirógatta egy darabig, majd félénken elkezdte kigombolni az ingét. Adam ekkor már a melleit csókolgatta a finom selymen keresztül, amit ő becsukott szemmel élvezett. Kezei megderemedtek a gombokon, halkan felszisszent, mikor megérezte a fogak lágy harapását mellbimbóján.

- Ne hagyd abba... - kérte Adam, mire folytatni kezdte a vetkőztetést. Kezeivel kitapintotta a fiú szívének lüktetését, mely az övéhez hasonlóan szinte megszámlálhatatlanul gyors ritmusban dobogott a tenyere alatt. Lesegítette róla a ruhadarabot, majd percekig csak gyönyörködött Adam tökéletes mellkasában. Nem volt kockahasa, de bőre barnán csillogott, mellizmai pedig csak úgy duzzadoztak. Karjai olyan vastagok voltak, hogy ő egy kézzel át sem érhette volna őket. Ahogy őt szemlélgette, vágya villámként hasított végig a testén.

- A tiéd akarok lenni... - ismételte elfúló hangon.

- Elképesztő vagy, Lia! - sóhajtotta a nyakába Adam, majd mohó türelmetlenséggel lerángatta magáról többi ruhadarabját.

Mikor ő már meztelenül bújt vissza a lány lábai közé, azon még mindig hálóing volt. Látta a szégyenlősséget Celia szemében, még a sötét szobában is egyértelmű volt pirulása. Gyengéden csókolgatta az arcát, egyik kezével a karját simogatta. Lassan haladt a nyaka felé, onnan a melleihez. A telt, formás halmoktól nehezen vált meg, tökéletességük lenyűgözte őt. Hasáról a combjára vándorolt, majd egy hirtelen kanyarral keze besiklott a lány bugyijába. Celia halkan felsikoltott, de Adam még időben elhallgattatta egy csókkal. Ujjai finoman cirógatták a lányt, mire az csaknem teljesen ellazult, s csak úgy égett a szenvedélytől. Ő maga ült fel, és dobta le hálóingét, felfedve ezzel testét a fiú előtt. Lassan kibújt a bugyijából is, majd szemlesütve elnyúlt az ágyon.

- Ne szégyelld magad előttem, Lia! Olyan gyönyörű vagy! - rótta meg Adam.

- Még jó, hogy sötét van... A hasam nagyon csúnya a sok böködéstől. - jegyezte meg Celia.

- Gyönyörű! - hangsúlyozta, majd ott is csókokkal borította. Előkotort nadrágjából egy óvszert, felvette, azután befészkelte magát a lány combjai közé, férfiassága mereven a hasához simult, majd mélyen a lány szemébe nézett. - Ha meggondoltad magad, most még képes vagyok ellenállni, de később nem fog menni. - figyelmeztette.

- Kívánlak... - suttogta Celia, majd az ajkai után kapott. Forró csókban egyesültek, majd Celia halkan felsikoltott az egy pillanatig tartó fájdalomtól, amint Adam egy hosszú, halk nyögéssel elvette a szüzességét.

Egy könycsepp pottyant ki a szeméből, melyet Adam nyomban lecsókolgatott az arcáról. A következő pillanatban már meg is feledkezett a fájdalomról, zihálni kezdett, egész testében remegett, amint Adam mozogni kezdett benne. Először lassan, gyengéden, és óvatosan, míg a lány teste teljesen be nem fogadta. Celia látta az elszánt öszpontosítást Adam arcán, ahogy arra koncentrált, nehogy annyira elragadtassa magát, hogy ismét fájdalmat okozzon neki.

Testében új, sosem tapasztalt mámor örvénylett, Adam pedig egyre lendületesebb, sürgetőbb lökésekkel mozgott, amik még újabb, ismeretlenebb érzések felé ragadták őt. Adam érezte, testében kavargó érzései a robbanás határán álltak. Szorosan magához húzta Celia-t, becéző szavakat súgott a fülébe. A lány a vállába temette a fejét, halkan felsikított, ő pedig érezte ritmikus belső remegését, ívbe hajló testének apró rezdüléseit, ahogy elöntötte a mámor pillanata. Ekkor ő is elengedte magát, belemarkolt a lány fenekébe, s pár gyors lökéssel elélvezett az őt cirógató apró női kezek közt.

Mozdulatlanul, ernyedten, egymásba fonódva feküdtek, szívverésük kezdett visszatérni a normális ritmusba. Adam egy kis idő múlva legördült a lányról, s szorosan magához húzta. Celia felrángatta a takaróját a padlóról, magukra borította, majd kéjesen cirógatni kezdte a fiú mellbimbóit.

- Mindent megteszek azért, hogy soha többé ne érezd magad boldogtalannak. - fogadta Adam.

- Veled csak boldog lehetek. Örülök, hogy neked adhattam a szüzességemet. - pirult el.

- Én örülök a megtiszteltetésnek. - puszilta meg a homlokát.

- Mi lesz akkor most velünk, Adam? - kérdezte Celia bátortalanul.

- Továbbra is megőrülök érted, Lia. Olyan ez az érzés, mintha lángra lobbantotta volna az egész testemet. Szükségem van rád... Ha te is szeretnéd ezt a kapcsolatot, én nagyon boldog lennék. - vallota be.

- Jelen pillanatban semmit sem szeretnék ennél jobban. - mosolygott.

- Nem okoztam fájdalmat? - kérdezt aggódva Adam.

- Túléltem. - nevetett Celia, majd elkomorult. - Itt alszol velem?

- Ha szeretnéd, igen. - simogatta meg arcát.

- Szeretném.

Szorosan összebújtak, s órákig csak simogatták egymást, mire el tudtak aludni. Tiltott, lopott percek voltak ezek, de olyan boldoggá tette mindez kettejüket, hogy bármit vállaltak volna érte. Celia szerette Adam-et, tiszta szívéből, Adam pedig csak most kezdte felismerni magában érzelmeit. Szüntelen azon gondolkodott, vajon képes lesz e eltitkolni környezete előtt, mit is érez tulajdonképpen Celia iránt, és hogy mekkora boldogság veszi körül, ha vele lehet?

Celia arra ébredt kora délután, hogy Adam a bőrét cirógatja két melle között. Álmosan pislogott párat, s mire észbe kapott volna, a fiú már csókolta is. Ezúttal nem volt olyan gyengéd, mint előző alkalommal, de Celia nem is vágyott rá. Úgy érezte, addig kell minden ilyen helyzetet kiélvezniük, míg módjukban áll, így örömmel hagyta, hogy Adam ismét magáévá tegye.

- Hozz fel valami ételt, Lia, és add be a szuridat, mert még rosszul leszel itt nekem. - figyelmeztette Adam, mire duzzogva felöltözött, s lement a konyhába.

Diana helytelenítő arckifejezéssel állt a hűtő mellett, Patrick pedig fülig érő mosollyal ült a konyhaasztalnál.

- Valami gond van? - kérdezte mosolyogva Celia.

- Mit csinál itt Adam Wright? - kérdezte Diana. - Az autója este óta ott áll a felhajtónkon.

- Itt aludt... - válaszolta Celia szemlesütve. - Di, én eldöntöttem, és...

- Azt mondd, hogy védekeztek e! - rémült meg nővére.

- Persze, Di, ne aggódj! Nem fogunk zavarni téged... titeket... - felelte zavartan.

- Jaj, húgi, mibe bonyolódtál... - csóválta a fejét zaklatottan Diana.

- Kincsem, ne parázz folyton, Celia nem gyerek már. Tudja, mit miért tesz. Ha szereti ezt fiút, mi más lehetősége van? Nézz csak rá, milyen boldog! Jobban tetszene, ha most azért szenvedne, mert elutasította ezt a kapcsolatot? - kérdezte Patrick.

- Nem szeretném, ha szenvedne. Csak tartok tőle, hogy így még nagyobb sebet szerez.

- Di, bízz bennem! - ölelte át Celia.

- Igyekszem. - erőltetett mosolyt az arcára Diana.

- Csinálsz nekünk egy-két szendvicset? - kérte.

- Persze, de mondtam már, hogy nyugodtan lejöhet Adam is. Nem harapom le a fejét. - jegyezte meg.

- Inkább kettesben lennénk...

Pár perc múlva felment egy tálca szendviccsel, amit hamar be is falatoztak Adam-mel. Előkotorta az inzulint, és már indult volna a fürdő felé, mikor Adam megfogta a kezét.

- Ne bújj el vele. Ez hozzád tartozik, Lia, és én egy pillanatig sem tartom undorítónak. - nézett rá nagy komolyan.

- De...

- Nincs de. Gyere ide!

Celia odaült a fiú mellé, hagyta, hogy felhúzza a felsőjét, és lefertőtlenítse heges hasát. Mellkasának támaszkodva beszúrta a tűt, és befecskendezte a folyadékot. Adam zsebkendőt szorított kibuggyanó vércseppeire, majd gyengéden letörölgette.

- Nem szeretem, ha néznek közben. Diana-ék előtt sem szoktam. - ismerte be.

- Szép hasad van, kis hercegnőm! A hegeid pedig azt mutatják számomra, milyen bátor vagy, és erős. - cirógatta meg e testrészét Adam.

- Te vagy az első, aki ezt mondja nekem...

- Talán én vagyok az első, akinek ennyire fontos vagy, kis butus! - nevetett.

- Maradsz még? - kérdezte félénken.

- Rá tudsz venni, ha megnézzük a Kill Bill 2-t...

Celia betette a filmet, összebújtak az ágyban, és végigizgulták a filmet. Nem akart a jövőre gondolni, se arra, mi fog kisülni ebből az egészből. Csak élvezte a pillanatot, és remélte, még nagyon sok ilyen ébredése lesz azzal az emberrel, aki a legfontosabb a számára a világon.



5 megjegyzés:

  1. SZIASZTOK!

    ÍME A LEGÚJABB FEJEZET. REMÉLEM, MINDENKINEK ELNYERI A TETSZÉSÉT!
    VÁROM A KOMMENTEKET, MERT BIZONYTALAN VAGYOK, HOGY JÓ E ÍGY. NEM KELLETT VOLNA RÉSZLETESEBBNEK LENNEM? MIRE FORDÍTSAK TÖBB "MONDATOT"? NEM SZEREPEL KEVESET DI ÉS PATRICK? FŰZZEK BELE TÖBB BONYODALMAT?
    ÍRJATOK VALAMIT, MERT MINDEN FEJEZET UTÁN EGYRE JOBBAN AGGÓDOM, HOGY NEM IS LESZ JÓ ÍGY...

    KÖSZÖNÖM,

    AMIRA

    VálaszTörlés
  2. Szia!Ne izgulj annyit minden jó így.Nagyon jól írsz.És szerintem ez így elég részletes hisz nem szex sztorit írsz:)A bonyodalmak pedig mindig izgisebbé teszik a törit de ha túl sok az se jó.:)Szóval végezetül csak annyit h KIRÁLY és bízz magadban!!!:):)
    Pussz:EV

    VálaszTörlés
  3. Szia!

    Tényleg ne izgulj mert fantasztikus lett az a fejezet is!=)
    És úgy hiszem elég részletesen leírtad a dolgokat is.Tetszett,hogy ez most ilyen szerelmesre sikeredett.

    És egyébként tetszik,hogy a történet egy harmadik nézőpontból van íródva..mintha egy rejtett kamera lenne beszerelve,ami mindent vesz és tudósít =)

    Puszi: Bella1213

    VálaszTörlés
  4. Neked is köszönöm szépen, Bella1213!

    VálaszTörlés